Ruokapalvelu

Keittiön pata.jpg  Keittiön uuni.jpg

Keittiö valmistaa aterioita ”vauvasta vaariin” ikäryhmille. Palvelun piiriin kuuluvat Päiväkoti, koulu, Wanhan Meijerin päivätoiminta-yksikkö, terveyskeskuksen vuodeosasto, hoivatalot ja kunnan henkilökunta. Toiminta-ajatuksena on tuottaa asiakkaille kokonaisedullinen ja laadultaan maittava ateria.

Nilakan koulun yhteydessä toimiva ruokapalvelukeittiö on saneerattu v. 2014 aikana. Aamupala ja lounas valmistetaan perinteisesti kypsennä-tarjoile (cook and service) menetelmällä. Päivällisruokien valmistamisessa käytämme kypsennä ja jäähdytä (cook and chill) -periaatetta.

Ajankohtaista

Ruokapalvelun teemoja v. 2017 ovat:

- asiakaslähtöisyyden lisääminen
- ruokakulttuuri Suomi 100-vuotta
- lähiruoan, seudullisen ja kotimaisen ruoan sekä luomuruoan lisääminen

Ravitsemussuositukset

Noudatamme Valtion ravitsemusneuvottelukunnan ravitsemussuosituksia. Voimassa olevat suositukset on julkaistu vuonna 2014.

Omavalvonta

Elintarvikealan toimijoille omavalvonnan suunnittelu ja toteuttaminen on lakisääteinen tehtävä. Laki edellyttää kirjallista omavalvontasuunnitelmaa, jota toimipaikat noudattavat ja toteuttavat. Valvontaviranomainen valvoo suunnitelman mukaista toimintaa tarkastuskäynneillä sekä web-version kautta.
www.oivahymy.fi

Palaute

Palautteesi on tärkeä, koska se auttaa meitä kehittämään toimintaamme. Palautetta voi antaa myös nettilomakkeella.