Avoimet työpaikat

Kunnassa avoinna
 • 7.8.2017 8:00

  Keiteleen kunta hakee joukkueeseensa kahta innostunutta ja kehittämismyönteistä lähihoitajaa 1.9.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.
  Hakuaika 7-21.8.2017 klo 15 mennessä.

  Lähihoitajan toimien alkusijoituspaikkana on kotihoidon tulosalue (kotipalvelu, kotisairaanhoito, tukipalvelut ja asumispalveluyksiköt). Pääsääntöisesti toimitaan ikääntyneiden asiakkaiden parissa.

  Odotamme valittavilta joustavuutta, yhteistyötaitoja, muutosvalmiutta ja sitoutumista tiimityöhön. Arvostamme vanhustyön osaamista, asiakaslähtöisyyttä ja kuntouttavaa työotetta.

  Tehtävänkuva: Lähihoitaja arvioi asiakkaidensa hoidontarvetta sekä vastaa osaltaan hoitosuunnitelman laatimisesta ja -toteutuksesta, huolehtii asiakkaan perushoidosta sekö osallistuu sairaanhoidon ja lääkehoidon toteutukseen, tukipalveluiden järjestämiseen ja asiakkaan osallisuuden tukemiseen. Tehtävään sisältyy myös asiakkaan elinympäristön turvallisuudesta ja viihtyisyydestä huolehtiminen. Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa ja monipuolista sekä mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn.

  Edellytyksenä tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto. Työ on 3-vuorotyötä (jaksotyö). Palkkaus KVTES:n mukaan. Tehtäviin valittujen on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote. Toimissa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

  Hakemukset pyydetään lähettämään Kuntarekryn kautta.

Yhteystiedot